Lirik Lagu NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR

NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR Lirik Lagu NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR  Lirik lagu: kesel atiku,sabar ngerteni ngempet loroning ati tresno karo kowe opo kudu larane nangis batin nganti koyo ngene wes dek aku sing...

lirik lagu Amung Roso Kangen – Lilin Herlina dan Artinya

lirik lagu Amung Roso Kangen – Lilin Herlina dan Artinya Sing tak rasakne, amung roso kangen Marang sliramu wong bagus Nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso, Mergo kowe sing tak tresno, Uwis diduweni wong liyo Nelongso.. Yang saya...