Lirik Lagu NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR

NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR Lirik Lagu NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR  Lirik lagu: kesel atiku,sabar ngerteni ngempet loroning ati tresno karo kowe opo kudu larane nangis batin nganti koyo ngene wes dek aku sing...