Lirik Lagu NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR

NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR

Lirik Lagu NDX A.K.A – Nyekso Batin Ft. PJR 

Lirik lagu:
kesel atiku,sabar ngerteni
ngempet loroning ati
tresno karo kowe
opo kudu larane
nangis batin nganti koyo ngene
wes dek aku sing mundur
katimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
aku pengene pisah,nanging sliramu wegah
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
tresno iki udu dolanan loro atiku ra karuan
tresno sing suci saikine tinggal janji
tangise ati dadi bukti
ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane
wes dek ikhlasno aku
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
ikhlas lair batinku mugo iso oleh ganti
njero dodo uwes nerimo
aku mung iso ndongo kowe nggandeng layanangan liyo
aku tak sing lungo atiku loro
tresno sing suci saikine tinggal janji
tangise ati dadi bukti
ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane
ra kuat aku, nyekso batin ning atiku
trimo o katimbang dadi tambah loro
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
iso nompo atiku opo anane

Tentang :
Lagunya berisi tentang isi hati tentang kerinduan terhadap kekasih. Namun kekasih tak kunjung memahami isi hati kita bahkan dia sedikit pun tidak merespon apa yang di hati kia.
tonton juga video Youtubenya :

makna lagu mp3 terbaru pada situs empetilu.top:

  • lirik lagu nyekso batin dan artinya
  • lirik lagu dan artinya nyikso batin
  • lirik lagu nyekso batin beserta artinya
  • terjemahan lirik lagu nyekso batin
  • lirik lagu ndax aka nyikso batin dan artinya
  • lirik lagu dan terjemahan nye
  • www ndx aka nyekso batin arti nya com
  • lirik dan arti lagu nyekso batin ndx a k a
  • arti lirik lagu nyikso batin
  • arti lagu nyekso batin bahasa indonesia