lirik lagu kanggo riko hiphop version dan Putar Video Youtubenya

Kanggo Riko HIP HOP

lirik lagu kanggo riko hiphop version dan Putar Video Youtubenya

Lirik lagu :

Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
tresno sing tak roso iki
ora mung tresno kanggo ati
arepo udan bledeg sing ngalangi
gedhene ombak dadi tsunami
yo mung kowe sing tak tresnani
kabeh yo mung kanggo kowe ora ono liyane
nadyan akeh wanito nawakke
tur atiku raiso ngilangi kowe
mungkin iki dalanku
kepati-pati tresno marang sliramu
lan sak jembare dalan
aku mung iso ngucap salam sayang
angel anggonku nglakoni lelakon iki
seangel aku nglupakke kowe yayi
neng ati isun sak lawase
separo rogo yo mung kanggo kowe
rasane ati ngamboro ing awang-awang
koyo layangan sing kalah gesrekan
guyon-guyonan karo gendengan tangan
wes koyo menungso tanpo utang
mugi Gusti maringi dalan
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
semua rasa cinta hanya untuk dirimu
ning ati isun iki yo mung kanggo awakmu
ora bakal ono gantine tresnoku ming sliramu
ora ono liyane aku bakal dadi bojomu
senajan akeh wedokan liyo nanging aku ora bakal ndleyo
siji-sijine yo mung kanggo riko
ora ono sing iso gawe sliramu cidro
janji bakal bebrayan nganti tekane tuwo
roso tresno iki ora bakal mati
nganti kapan ugi tetep kowe sing neng ati
nanging semono ugo aku nguyak tresno
ora bakal luntur anggonku keblinger tresno
tresno marang sliramu tresno karo awakmu
nganti aku edan opo sliramu tetep krungu
mbok rungokno to ndug reneo tak pangku
aku pengen crito nek aku sayang awakmu
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko

Tonton juga video Yotubenya :

makna lagu mp3 terbaru pada situs empetilu.top:

  • arti kata ngamboro
  • lirik lagu kanggo awakmu
  • ora kanggo riko